Persondatapolitik

Nedenfor kan du læse vores politik for behandling af de persondata, som vi modtager som en del af vores sagsbehandling. Målet med denne politik er på en klar og overskuelig måde at beskrive for dig, hvordan vi indsamler og behandler oplysninger om dig.

Vi tager vores rolle som dataansvarlig meget alvorlig. Vi håndterer al persondata i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataloven og EU Persondataforordningen (General Data Protection Regulation).


Kontaktoplysninger

Du kan kontakte os via e-mail på jcbaastrup@gmail.com eller pr. post til:

Østerskovvej 20
8670 Låsby


Hvad er persondata?

Persondata er alle former for oplysninger, som – direkte eller indirekte – kan relateres til dig som fysisk person. Det kan f.eks. være navn, fødselsdato, adresse, e-mail, telefonnummer eller IP-adresse.

Hvis dataen vedrører race, seksualitet, politisk eller religiøs overbevisning, fagforeningsforhold, helbredsforhold eller oplysninger om strafbare forhold, er der tale om følsomme data, der er underlagt særlige regler.

 

Indsamling af persondata

Vi indsamler persondata direkte fra dig, når du henvender dig til os som kunde.

Når du kontakter os via telefon, e-mail eller post, bliver du bedt om at afgive en række oplysninger, som er nødvendige for at vi kan levere vores ydelser til dig, herunder navn, e-mailadresse og evt. telefonnummer og adresse.  Vi bruger disse oplysninger til at kommunikere med dig.

 

Opbevaring af persondata

Vi opbevarer kun dine data, så længe det er nødvendigt. Det vil oftest være til og med afholdelse af eventet og afsluttet betaling for eventet.

I visse tilfælde opbevarer vi dine data længere på grund af en retlig forpligtelse. Dette sker f.eks. i forbindelse med betaling af en faktura, idet vi er forpligtet til at opbevare betalingsoplysninger i 5 år i henhold til Bogføringsloven.

 

Videregivelse af persondata

Vi bruger en række IT-systemer for at kunne levere vores ydelser til dig. Dette betyder, at dine data i et vist omfang opbevares hos vores leverandører. Vores leverandører fungerer i disse tilfælde som databehandlere og håndterer alene data på vores vegne og efter vores anvisninger. Vi har indgået de nødvendige databehandleraftaler med vores leverandører og dine data er således i gode hænder.

Vi kan ligeledes videregive dine data, hvis det er nødvendigt for overholde gældende lovgivning eller imødekomme anmodninger fra offentlige myndigheder.

 

Dine rettigheder

Som datasubjekt har du en række rettigheder:

Tilbagekaldelse af samtykke

Hvis behandlingen af dine persondata er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Hvis dit samtykke trækkes tilbage, vil vi slette dine persondata og afbryde den behandling, der var omfattet af dit samtykke. Vi kan dog fortsat behandle dine data, hvis det er nødvendigt for at kunne levere vores ydelser, eller hvis vi er retligt forpligtet til at gemme dine data, som forklaret ovenfor.

Ret til information og kontrol

Du har ret til at få en kopi af de data, vi har registreret om dig. Du har ligeledes ret til at få overflyttet dine data til en anden dataansvarlig, hvis du ønsker det, og hvis det ikke vil påvirke tredjemands rettigheder eller frihed.

Er der fejl eller mangler i vores data om dig, har du ret til at få fejlene rettet. Du har ligeledes ret til at få dine data slettet, hvis dataen ikke længere er nødvendig for vores behandling, hvis du har trukket dit samtykke tilbage, eller hvis der er tale om ulovlig behandling.

Ret til at gøre indsigelse

Hvis behandling af dine data sker med hjemmel i det offentliges interesse, vores legitime interesse eller til brug for statistik, direct-marketing eller profilering, har du ret til at gøre indsigelse.

Har du gjort indsigelse mod vores behandling, har du ret til at få behandlingen af dine data midlertidigt indstillet, mens sagen undersøges nærmere.

Hvis du vil anvende dine rettigheder

Ønsker du at anvende dine rettigheder, skal du sende en anmodning til os via e-mail eller post. Du kan se vores kontaktoplysninger længere oppe på siden.

Din anmodning skal indeholde dine kontaktoplysninger og en specificering af, hvilke rettigheder, du ønsker at gøre gældende – og eventuelt hvilke data, det drejer sig om. Vi besvarer din anmodning hurtigst muligt.


Hvis du ønsker at klage

Hvis du mener, at vores behandling af dine persondata udgør en overtrædelse af gældende lovgivning, har du mulighed for at klage til Datatilsynet. Læs mere på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

 

Cookies

På www.oesterskovgaardevents.dk bruger vi cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg, så vi kan forbedre din oplevelse og udvikle vores hjemmeside. For håndtering af cookies gælder, foruden vores persondatapolitik, også vores cookie-politik, som du kan læse nedenfor.


Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktoplysninger længere oppe på siden.

Cookie-politik

  1. Hvad er en cookie?
    Cookies er en lille datafil, der i dag anvendes på stort set alle hjemmesider til bl.a. at forbedre funktionaliteten. Nogle funktioner fungerer slet ikke uden brugen af cookies.

Filen placeres på din computer eller andet IT-udstyr som de besøger hjemmesiden fra. Den gør det muligt at genkende dit IT-udstyr og indsamle information om, bl.a. hvilken funktion du anvender på hjemmesiden. Cookies kan ikke se personlige oplyser såsom, hvem du er, hvad du hedder, og hvor du bor. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Der findes grundlæggende to slags cookies, nemlig de midlertidige og de permanente. De midlertidige cookies slettes automatisk, når du lukker din browser, mens de permanente cookies bliver lagret på dit IT-udstyr i en bestemt periode. De permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode men perioden fornyes hver gang du besøger hjemmesiden.

  1. Cookies på oesterskovgaardevents.dk
    Oesterskovgaardevents.dk anvender cookies, og når du besøger hjemmesiden accepterer du automatisk anvendelsen af disse. Dette oplyses du om på forsiden af oesterskovgaardevents.dk, første gang du besøger hjemmesiden, fordi vi er forpligtede til at fortælle dig det.

Oplysningerne fra de cookies, som du modtager fra hjemmesiden, hjælper os med at forbedre indholdet på hjemmesiden. Oplysningerne er anonyme og bliver ikke koblet til dig som bruger.

Du har mulighed for selv at afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge funktioner, som forudsætter, at hjemmesider kan huske dine valg.

Det er ikke kun os, der kan lagre cookies på dit IT-udstyr, når du besøger hjemmesiden, idet vi tillader visse tredjepart at lagre cookies på dit It-udstyr via vores hjemmeside. Du kan se hvilket cookies vi anvender i listen herunder.

Navn på cookies
Midlertidig = (M)
Permanente = (P)

Formål

Hvor længe opbevares cookien?

Google Analytics (P)

Der anvendes 3 tracking cookies fra Google Analytics, som bruges til at undersøge hvorledes hjemmesiden besøges og til statistik over hvordan brugerne navigerer på hjemmesiden mv. Informationen sendes i anonymiseret form til serveren.

Henholdsvis 30 min, 6 måneder og 480 dage.

Metatraffic (P)

Denne tracking cookie anvendes til at undersøge og til statistik over hvordan brugerne navigerer på hjemmesiden mv. Informationen sendes i anonymiseret form til serveren.

480 dage.

Google Analytics (M) og Metatraffic (M)

Disse cookies forstærker validiteten af den statistik, som vi aflæser.

Til browseren lukkes.

  1. Hvordan fravælger eller sletter du cookies?
    Du kan altid fravælge eller slette cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Indstillingerne afhænger af, hvilken browser og IT-udstyr du anvender.

Du kan finde links til vejledninger for din browser herunder. Husk at bruger du flere browsere, skal du slette cookies og ændre indstillinger i dem alle.

Alle danske hjemmesider er forpligtede til at oplyse om, hvilke cookies der placeres på brugerens IT-udstyr. Informationen skal leve op til Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr (i daglig tale cookiebekendtgørelsen).

  1. Har du spørgsmål?
    Hvis du har spørgsmål om cookies, er du velkommen til at kontakte os på: 

Jcbaastrup@gmail.com